(ВИДЕО) Папа Франциск: Треба да изградиме култура во која мирот ќе биде фундаментално право - А1он
Почетна Регион (ВИДЕО) Папа Франциск: Треба да изградиме култура во која мирот ќе биде фундаментално право
Регион

(ВИДЕО) Папа Франциск: Треба да изградиме култура во која мирот ќе биде фундаментално право

06/05/2019 - 19:30 304 прегледи
(ВИДЕО) Папа Франциск: Треба да изградиме култура во која мирот ќе биде фундаментално право