Единствена Македонија: Пендаровски со 23% гласови е нелегитимен претседател - А1он
Почетна Македонија Единствена Македонија: Пендаровски со 23% гласови е нелегитимен претседател
Македонија

Единствена Македонија: Пендаровски со 23% гласови е нелегитимен претседател

06/05/2019 - 11:33 5,281 прегледи
Единствена Македонија: Пендаровски со 23% гласови е нелегитимен претседател