Првиот 5-Г телевизор ќе биде претставен до крајот на годинава - А1он
Почетна МагазинТехнологија Првиот 5-Г телевизор ќе биде претставен до крајот на годинава
Технологија

Првиот 5-Г телевизор ќе биде претставен до крајот на годинава

06/05/2019 - 11:00 230 прегледи
Првиот 5-Г телевизор ќе биде претставен до крајот на годинава