Боинг не информирал со месеци за проблеми во безбедноста на „737 Макс“ - А1он
Почетна Свет Боинг не информирал со месеци за проблеми во безбедноста на „737 Макс“
Свет

Боинг не информирал со месеци за проблеми во безбедноста на „737 Макс“

06/05/2019 - 10:26 228 прегледи
Боинг не информирал со месеци за проблеми во безбедноста на „737 Макс“