Акцелераторот УКИМ ќе разменува искуства за стартапи со студенти од Луцерн - А1он
Почетна Македонија Акцелераторот УКИМ ќе разменува искуства за стартапи со студенти од Луцерн
Македонија

Акцелераторот УКИМ ќе разменува искуства за стартапи со студенти од Луцерн

06/05/2019 - 10:39 75 прегледи
Акцелераторот УКИМ ќе разменува искуства за стартапи со студенти од Луцерн