Папата Франциск ја започнува Апостолската посета на Бугарија и Северна Македонија - А1он
Почетна Македонија Папата Франциск ја започнува Апостолската посета на Бугарија и Северна Македонија
Македонија

Папата Франциск ја започнува Апостолската посета на Бугарија и Северна Македонија

05/05/2019 - 09:29 117 прегледи
Папата Франциск ја започнува Апостолската посета на Бугарија и Северна Македонија