Европол: Мигранти плаќале и до 20.000 евра за влез во Шпанија - А1он
Почетна Актуелно Европол: Мигранти плаќале и до 20.000 евра за влез во Шпанија
Актуелно

Европол: Мигранти плаќале и до 20.000 евра за влез во Шпанија

03/05/2019 - 16:16 136 прегледи
Европол: Мигранти плаќале и до 20.000 евра за влез во Шпанија