Меѓународен натпревар по механотроника „Балкан јуниор 2019“ викендов во Охрид - А1он
Почетна Македонија Меѓународен натпревар по механотроника „Балкан јуниор 2019“ викендов во Охрид
Македонија

Меѓународен натпревар по механотроника „Балкан јуниор 2019“ викендов во Охрид

03/05/2019 - 08:28 79 прегледи
Меѓународен натпревар по механотроника „Балкан јуниор 2019“ викендов во Охрид