Од Конгресот побарано уште 4,5 милијарди долари за мигрантите - А1он
Почетна Свет Од Конгресот побарано уште 4,5 милијарди долари за мигрантите
Свет

Од Конгресот побарано уште 4,5 милијарди долари за мигрантите

02/05/2019 - 08:57 54 прегледи
Од Конгресот побарано уште 4,5 милијарди долари за мигрантите