ВИДЕО: Градски парк 2 ќе никне на местото на расчистената дива депонија во Карпош - А1он
Почетна Македонија ВИДЕО: Градски парк 2 ќе никне на местото на расчистената дива депонија во Карпош
Македонија

ВИДЕО: Градски парк 2 ќе никне на местото на расчистената дива депонија во Карпош

23/04/2019 - 13:15 298 прегледи
ВИДЕО: Градски парк 2 ќе никне на местото на расчистената дива депонија во Карпош