Пендаровски: Освоивме бројка на гласови која е надвор од нашите очекувања - А1он
Почетна Актуелно Пендаровски: Освоивме бројка на гласови која е надвор од нашите очекувања
Актуелно

Пендаровски: Освоивме бројка на гласови која е надвор од нашите очекувања

22/04/2019 - 22:11 1,283 прегледи
Пендаровски: Освоивме бројка на гласови која е надвор од нашите очекувања