Албанската опозиција најави протест за 11 мај, а в четврток ќе ги блокира влезовите на Тирана - А1он
Почетна Регион Албанската опозиција најави протест за 11 мај, а в четврток ќе ги блокира влезовите на Тирана
Регион

Албанската опозиција најави протест за 11 мај, а в четврток ќе ги блокира влезовите на Тирана

22/04/2019 - 20:27 242 прегледи
Албанската опозиција најави протест за 11 мај, а в четврток ќе ги блокира влезовите на Тирана