Ако Турција купи руски С-400, САД би можеле да ја преселат Инџирлик во Грција - А1он
Почетна Свет Ако Турција купи руски С-400, САД би можеле да ја преселат Инџирлик во Грција
Свет

Ако Турција купи руски С-400, САД би можеле да ја преселат Инџирлик во Грција

22/04/2019 - 17:11 1,835 прегледи
Ако Турција купи руски С-400, САД би можеле да ја преселат Инџирлик во Грција