Охриѓани новиот градоначалник ќе го добијат на 5 мај во вториот круг од изборите - А1он
Почетна Македонија Охриѓани новиот градоначалник ќе го добијат на 5 мај во вториот круг од изборите
Македонија

Охриѓани новиот градоначалник ќе го добијат на 5 мај во вториот круг од изборите

21/04/2019 - 23:36 1,249 прегледи
Охриѓани новиот градоначалник ќе го добијат на 5 мај во вториот круг од изборите