До обвинителствата нема пријави за нерегуларности на избирачкиот процес - А1он
Почетна Актуелно До обвинителствата нема пријави за нерегуларности на избирачкиот процес
Актуелно

До обвинителствата нема пријави за нерегуларности на избирачкиот процес

21/04/2019 - 13:30 54 прегледи
До обвинителствата нема пријави за нерегуларности на избирачкиот процес