ДИК отвори телефонска линија за лица со оштетен слух и говор - А1он
Почетна Актуелно ДИК отвори телефонска линија за лица со оштетен слух и говор
Актуелно

ДИК отвори телефонска линија за лица со оштетен слух и говор

21/04/2019 - 12:53 157 прегледи
ДИК отвори телефонска линија за лица со оштетен слух и говор