МОСТ: Отворени се сите гласачки места, освен едно во Студеничани - А1он
Почетна Македонија МОСТ: Отворени се сите гласачки места, освен едно во Студеничани
Македонија

МОСТ: Отворени се сите гласачки места, освен едно во Студеничани

21/04/2019 - 09:36 85 прегледи
МОСТ: Отворени се сите гласачки места, освен едно во Студеничани