Грчката полиција откри 59 илегални мигранти во бугарски камион - А1он
Почетна Регион Грчката полиција откри 59 илегални мигранти во бугарски камион
Регион

Грчката полиција откри 59 илегални мигранти во бугарски камион

20/04/2019 - 19:03 106 прегледи
Грчката полиција откри 59 илегални мигранти во бугарски камион