Француската полиција со сина боја ги бележи учесниците на протестите на „жолтите елеци“ - А1он
Почетна Свет Француската полиција со сина боја ги бележи учесниците на протестите на „жолтите елеци“
Свет

Француската полиција со сина боја ги бележи учесниците на протестите на „жолтите елеци“

20/04/2019 - 18:50 134 прегледи
Француската полиција со сина боја ги бележи учесниците на протестите на „жолтите елеци“