Приштина: Од Сирија во Косово вратени 110 лица, меѓу кои и четворица борци на ИД - А1он
Почетна Регион Приштина: Од Сирија во Косово вратени 110 лица, меѓу кои и четворица борци на ИД
Регион

Приштина: Од Сирија во Косово вратени 110 лица, меѓу кои и четворица борци на ИД

20/04/2019 - 15:55 267 прегледи
Приштина: Од Сирија во Косово вратени 110 лица, меѓу кои и четворица борци на ИД