Американска донација во хелкоптери за албанските воздухопловн сили - А1он
Почетна Регион Американска донација во хелкоптери за албанските воздухопловн сили
Регион

Американска донација во хелкоптери за албанските воздухопловн сили

20/04/2019 - 16:16 105 прегледи
Американска донација во хелкоптери за албанските воздухопловн сили