Павлопулос: Имаме обврска да ја одбраниме демократијата и во Грција и во Европската Унија - А1он
Почетна Регион Павлопулос: Имаме обврска да ја одбраниме демократијата и во Грција и во Европската Унија
Регион

Павлопулос: Имаме обврска да ја одбраниме демократијата и во Грција и во Европската Унија

20/04/2019 - 15:42 28 прегледи
Павлопулос: Имаме обврска да ја одбраниме демократијата и во Грција и во Европската Унија