Бејл објавил пред раководството дека сака да остане во Реал - А1он
Почетна СпортФудбал Бејл објавил пред раководството дека сака да остане во Реал
Фудбал

Бејл објавил пред раководството дека сака да остане во Реал

20/04/2019 - 09:59 146 прегледи
Бејл објавил пред раководството дека сака да остане во Реал