Американската амбасада ја поздрави новата опозиција во албанскиот Парламент, за Хајдари бојкот е политичко самоубиство - А1он
Почетна Регион Американската амбасада ја поздрави новата опозиција во албанскиот Парламент, за Хајдари бојкот е политичко самоубиство
Регион

Американската амбасада ја поздрави новата опозиција во албанскиот Парламент, за Хајдари бојкот е политичко самоубиство

20/04/2019 - 09:24 887 прегледи
Американската амбасада ја поздрави новата опозиција во албанскиот Парламент, за Хајдари бојкот е политичко самоубиство