За денешните протести француската Влада мобилизира 60.000 полицајци - А1он
Почетна Актуелно За денешните протести француската Влада мобилизира 60.000 полицајци
Актуелно

За денешните протести француската Влада мобилизира 60.000 полицајци

20/04/2019 - 08:52 66 прегледи
За денешните протести француската Влада мобилизира 60.000 полицајци