ВИДЕО: Митинг на Вучиќ во Белград пред 140.000 граѓани, на кој тој побара единство на граѓаните - А1он
Почетна Регион ВИДЕО: Митинг на Вучиќ во Белград пред 140.000 граѓани, на кој тој побара единство на граѓаните
Регион

ВИДЕО: Митинг на Вучиќ во Белград пред 140.000 граѓани, на кој тој побара единство на граѓаните

19/04/2019 - 23:32 841 прегледи
ВИДЕО: Митинг на Вучиќ во Белград пред 140.000 граѓани, на кој тој побара единство на граѓаните