САД повикаа земјите да не дозволуваат прелети на руски авиони со дестинација Венецуела - А1он
Почетна Свет САД повикаа земјите да не дозволуваат прелети на руски авиони со дестинација Венецуела
Свет

САД повикаа земјите да не дозволуваат прелети на руски авиони со дестинација Венецуела

19/04/2019 - 22:34 1,344 прегледи
САД повикаа земјите да не дозволуваат прелети на руски авиони со дестинација Венецуела