Хоџај: Односот на ЕУ кон регионот ќе се види кога ќе треба да ги започне преговорите со Скопје и Тирана - А1он
Почетна Регион Хоџај: Односот на ЕУ кон регионот ќе се види кога ќе треба да ги започне преговорите со Скопје и Тирана
Регион

Хоџај: Односот на ЕУ кон регионот ќе се види кога ќе треба да ги започне преговорите со Скопје и Тирана

19/04/2019 - 17:25 281 прегледи
Хоџај: Односот на ЕУ кон регионот ќе се види кога ќе треба да ги започне преговорите со Скопје и Тирана