Заев: Новите „бомби“ се дел од материјалот предаден во СЈО, важно е институциите да постапуваат - А1он
Почетна Македонија Заев: Новите „бомби“ се дел од материјалот предаден во СЈО, важно е институциите да постапуваат
Македонија

Заев: Новите „бомби“ се дел од материјалот предаден во СЈО, важно е институциите да постапуваат

19/04/2019 - 15:40 377 прегледи
Заев: Новите „бомби“ се дел од материјалот предаден во СЈО, важно е институциите да постапуваат