Апостолакис: Набавката на С-400 од страна на Анкара е загрижувачка - А1он
Почетна Регион Апостолакис: Набавката на С-400 од страна на Анкара е загрижувачка
Регион

Апостолакис: Набавката на С-400 од страна на Анкара е загрижувачка

19/04/2019 - 15:00 568 прегледи
Апостолакис: Набавката на С-400 од страна на Анкара е загрижувачка