(ВИДЕО) Спасовски: МВР подготвено да обезбеди достојна и бебзедна изборна атмосфера - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Спасовски: МВР подготвено да обезбеди достојна и бебзедна изборна атмосфера
Македонија

(ВИДЕО) Спасовски: МВР подготвено да обезбеди достојна и бебзедна изборна атмосфера

19/04/2019 - 13:15 64 прегледи
(ВИДЕО) Спасовски: МВР подготвено да обезбеди достојна и бебзедна изборна атмосфера