Бордот на директори на Светска банка ја одобри новата четиригодишна рамка за партнерство со Северна Македонија - А1он
Почетна Економија Бордот на директори на Светска банка ја одобри новата четиригодишна рамка за партнерство со Северна Македонија
Економија

Бордот на директори на Светска банка ја одобри новата четиригодишна рамка за партнерство со Северна Македонија

19/04/2019 - 10:02 110 прегледи
Бордот на директори на Светска банка ја одобри новата четиригодишна рамка за партнерство со Северна Македонија