Во Анкара состанок на министрите за надворешни работи на Турција, Романија и Полска - А1он
Почетна Регион Во Анкара состанок на министрите за надворешни работи на Турција, Романија и Полска
Регион

Во Анкара состанок на министрите за надворешни работи на Турција, Романија и Полска

19/04/2019 - 08:58 44 прегледи
Во Анкара состанок на министрите за надворешни работи на Турција, Романија и Полска