Сиљановска: Оваа влада најдобро се снаоѓа во криминалот, корупцијата и криминалот, а не во демократијата - А1он
Почетна Актуелно Сиљановска: Оваа влада најдобро се снаоѓа во криминалот, корупцијата и криминалот, а не во демократијата
Актуелно

Сиљановска: Оваа влада најдобро се снаоѓа во криминалот, корупцијата и криминалот, а не во демократијата

18/04/2019 - 22:43 219 прегледи
Сиљановска: Оваа влада најдобро се снаоѓа во криминалот, корупцијата и криминалот, а не во демократијата