Пендаровски: Благодетите од Договорот со Грција веќе се чувствуваат во Гевгелија - А1он
Почетна Актуелно Пендаровски: Благодетите од Договорот со Грција веќе се чувствуваат во Гевгелија
Актуелно

Пендаровски: Благодетите од Договорот со Грција веќе се чувствуваат во Гевгелија

18/04/2019 - 22:30 272 прегледи
Пендаровски: Благодетите од Договорот со Грција веќе се чувствуваат во Гевгелија