Гугл ја прифаќа пресудата на ЕК и на Европејците им нуди избор - А1он
Почетна Свет Гугл ја прифаќа пресудата на ЕК и на Европејците им нуди избор
Свет

Гугл ја прифаќа пресудата на ЕК и на Европејците им нуди избор

18/04/2019 - 19:01 406 прегледи
Гугл ја прифаќа пресудата на ЕК и на Европејците им нуди избор