ЕУ побара од новите албански пратенички групи да учествуваат на јунските локални избори - А1он
Почетна Регион ЕУ побара од новите албански пратенички групи да учествуваат на јунските локални избори
Регион

ЕУ побара од новите албански пратенички групи да учествуваат на јунските локални избори

18/04/2019 - 18:00 188 прегледи
ЕУ побара од новите албански пратенички групи да учествуваат на јунските локални избори