Фејсбук во Британија забрани пристап на крајно десничарски поединци и организации - А1он
Почетна Свет Фејсбук во Британија забрани пристап на крајно десничарски поединци и организации
Свет

Фејсбук во Британија забрани пристап на крајно десничарски поединци и организации

18/04/2019 - 16:10 15 прегледи
Фејсбук во Британија забрани пристап на крајно десничарски поединци и организации