(ВИДЕО) Костадинов: Осудени насилници и криминалци стојат зад Сиљановска, затоа не го осуди насилството од 27 април - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Костадинов: Осудени насилници и криминалци стојат зад Сиљановска, затоа не го осуди насилството од 27 април
Македонија

(ВИДЕО) Костадинов: Осудени насилници и криминалци стојат зад Сиљановска, затоа не го осуди насилството од 27 април

18/04/2019 - 13:56 159 прегледи
(ВИДЕО) Костадинов: Осудени насилници и криминалци стојат зад Сиљановска, затоа не го осуди насилството од 27 април