Заев: Јавната администрација се намалува, дел од вработените ќе се мотивираат за префрлање во приватниот сектор - А1он
Почетна Македонија Заев: Јавната администрација се намалува, дел од вработените ќе се мотивираат за префрлање во приватниот сектор
Македонија

Заев: Јавната администрација се намалува, дел од вработените ќе се мотивираат за префрлање во приватниот сектор

18/04/2019 - 13:39 208 прегледи
Заев: Јавната администрација се намалува, дел од вработените ќе се мотивираат за префрлање во приватниот сектор