Единствена Македонија: Учеството на војници од Албанија на воена вежба во Македонија за војување со Србија е тешка провокација - А1он
Почетна Македонија Единствена Македонија: Учеството на војници од Албанија на воена вежба во Македонија за војување со Србија е тешка провокација
Македонија

Единствена Македонија: Учеството на војници од Албанија на воена вежба во Македонија за војување со Србија е тешка провокација

18/04/2019 - 12:36 374 прегледи
Единствена Македонија: Учеството на војници од Албанија на воена вежба во Македонија за војување со Србија е тешка провокација