ВИДЕО: Заев и Анѓушев во обиколка на системот за водоснабдување на Гевгелија - А1он
Почетна Македонија ВИДЕО: Заев и Анѓушев во обиколка на системот за водоснабдување на Гевгелија
Македонија

ВИДЕО: Заев и Анѓушев во обиколка на системот за водоснабдување на Гевгелија

18/04/2019 - 12:20 109 прегледи
ВИДЕО: Заев и Анѓушев во обиколка на системот за водоснабдување на Гевгелија