Могерини: Северна Македонија и Албанија во јуни треба да ги почнат преговорите со ЕУ - А1он
Почетна Актуелно Могерини: Северна Македонија и Албанија во јуни треба да ги почнат преговорите со ЕУ
Актуелно

Могерини: Северна Македонија и Албанија во јуни треба да ги почнат преговорите со ЕУ

18/04/2019 - 09:15 1,794 прегледи
Могерини: Северна Македонија и Албанија во јуни треба да ги почнат преговорите со ЕУ