Мицкоски од Берово: Не може во Европа да не однесе политички измамник кој лаже дека го зајакнал идентитетот - А1он
Почетна Македонија Мицкоски од Берово: Не може во Европа да не однесе политички измамник кој лаже дека го зајакнал идентитетот
Македонија

Мицкоски од Берово: Не може во Европа да не однесе политички измамник кој лаже дека го зајакнал идентитетот

17/04/2019 - 21:32 379 прегледи
Мицкоски од Берово: Не може во Европа да не однесе политички измамник кој лаже дека го зајакнал идентитетот