ЕК ја пријави Словенија пред судот на ЕУ во Луксембург - А1он
Почетна Свет ЕК ја пријави Словенија пред судот на ЕУ во Луксембург
Свет

ЕК ја пријави Словенија пред судот на ЕУ во Луксембург

17/04/2019 - 18:55 553 прегледи
ЕК ја пријави Словенија пред судот на ЕУ во Луксембург