ЦЕСИ: Над 60 отсто од хрватските гинеколози не извршуваат абортус поради „приговор на совест“ - А1он
Почетна Регион ЦЕСИ: Над 60 отсто од хрватските гинеколози не извршуваат абортус поради „приговор на совест“
Регион

ЦЕСИ: Над 60 отсто од хрватските гинеколози не извршуваат абортус поради „приговор на совест“

17/04/2019 - 16:33 287 прегледи
ЦЕСИ: Над 60 отсто од хрватските гинеколози не извршуваат абортус поради „приговор на совест“