Сореца со смирувачка изјава до албанските граѓани по одлуката на холандскиот Парламент за визите - А1он
Почетна Свет Сореца со смирувачка изјава до албанските граѓани по одлуката на холандскиот Парламент за визите
Свет

Сореца со смирувачка изјава до албанските граѓани по одлуката на холандскиот Парламент за визите

17/04/2019 - 15:02 872 прегледи
Сореца со смирувачка изјава до албанските граѓани по одлуката на холандскиот Парламент за визите