Укинати налепниците за регистрирани возила, не важи казната од 500 евра за необележано возило - А1он
Почетна Актуелно Укинати налепниците за регистрирани возила, не важи казната од 500 евра за необележано возило
Актуелно

Укинати налепниците за регистрирани возила, не важи казната од 500 евра за необележано возило

17/04/2019 - 12:49 27,978 прегледи
Укинати налепниците за регистрирани возила, не важи казната од 500 евра за необележано возило