Турскиот министер за одбрана разговараше со неговиот американски колега за купување на С-400 - А1он
Почетна Регион Турскиот министер за одбрана разговараше со неговиот американски колега за купување на С-400
Регион

Турскиот министер за одбрана разговараше со неговиот американски колега за купување на С-400

17/04/2019 - 12:05 108 прегледи
Турскиот министер за одбрана разговараше со неговиот американски колега за купување на С-400