Обвинителите кои не постапија за „крававиот“ четврток се жалат оти пола година ќе земаат пониска плата - А1он
Почетна Македонија Обвинителите кои не постапија за „крававиот“ четврток се жалат оти пола година ќе земаат пониска плата
Македонија

Обвинителите кои не постапија за „крававиот“ четврток се жалат оти пола година ќе земаат пониска плата

17/04/2019 - 10:56 5,034 прегледи
Обвинителите кои не постапија за „крававиот“ четврток се жалат оти пола година ќе земаат пониска плата